Главна страница

за Галактико-Интеграция и НОВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

клипът е без звук

 Моята спортна форма на 55 - август 2012

< 7 мин.55 мин.>

Вие можете да увеличите видеофилмите до
 ПЪЛЕН  ЕКРАН
като натиснете съответен бутон долу вдясно на филма

<<<  (няма звук )

"Безсмъртието - Космически закон на Вселената"

 

2006г. Лекция за Новата Цивилизация,  излъчена по 3 пъти от двете карловски кабелни ТВ (коментар)

   

Ал Гор > Планетата загива!
Политиците нехаят!

Единствено учени като Ал Гор
(бивш вице-президент на САЩ)
има смелостта да каже една жестока
, ЕДНА НЕУДОБНА ИСТИНА
ИСТИНА, но Ал направи МИЛИОНИ от нея както ЦЪРКВАТА
- ВЛАСТ и БОГАТСТВА ОТ ХРИСТОС.
Но не бива да бягаме нито от ИСТИНАТА, нито от ХРИСТОС.

  Нови Научни Открития мислят, че оборват теорията "Произхорд на видовете" на Чарлз Дарвин (коментар):    

Човекът" замърсява водата не само с химически вещества , но и с отровни мисли като омраза, болка, антипатия, презрение, завист, ревност, ужас...
И обратно - съчувствие, радост, музика, молитва, възхищение,  обич  -
правят водата лековита. 

Световният проблем "отпадъци"
Във филма - завод за (против) отпадъци. Той е френски (с масово приложение там), но по български   лиценз, с нулево приложение в България (КОРУПЦИЯ) !!! (ВИЖ ПОВЕЧЕ)


ТАЙНАТА - Законът за Привличането

Как Вселената изпълнява нашите желания (коментар)
:

     
 

 

 

КОМЕНТАРИ по някои филми

Да, Законът за привличането е един работещ ПСИХИЧЕСКИ природен закон. Но все пак нека помним, че 95% от богатството на света се намира в по-малко от 5% от населението на същия този свят. И че повечето богаташи КРАДАТ труда на останалите хора по ЗАКОНА ЗА ПРИНАДЕНАТА СТОЙНОСТ, открит от Карл Маркс. И че това НЕ Е СПРАВЕДЛИВО. Повечето от лекторите от филма са станали богати и по тези два закон, и те искат да ни кажат, че всеки може да го постигне и че ресурсите на Вселената могат да направят ВСЕКИ човек богат, без останалите да обедняват. Това е вярно, но на практика лекторите не са постигнали своето богатство, без да ощетяват другите. Тяхното богатство е възможно, защото САЩ и др. "напреднали" КРАДАТ принадената стойност на целия свят чрез ИНФЛАЦИЯТА, която те самите предизвикват. Аз четох книга на Джо Витале (един от лекторите) и там много често щастието на едни е постигнато от нещастието на други. Богатството на лекторите не е съобразено с природния Закон за съответствието - да получаваш според труда си, както е записано във всяка релития и в Хартата за правата на човека, нито по хартовия и космически Закон за Йерархията - да заемаш длъжност, съобразно способностите и компетентността си.  Те казват, че думата и усещането за борба за справедливост носи отрицателни емоции и ПРИВЛИЧА отрицателен ефект, но че борбата е излишна, аз не мога да се съглася с това. Може би формата на боба трябва да е друга и аз май-вече розбирам каква трябва да е тя - борба за лично съвършенство по пътя на любовта и към поробените, и към поробителите като начин да намериш решенияга, както и начина на действие. Мислех, че това е невъзможно, но когато напреднах достатъчно в практикуването на йога, разбрах, че това е пътят. Това е правил и Христос, който по най-нови данни е учил йога първоначално в България, после в Индия, Тибет, Непал и после пак се е върнал тук, откъдето е започнал своето "турне" в Израел. Надявам се да разберем след време дали е така, както твърдят нови данни...

Така че горещо препоръчвам на зрителите този филм и практиките от него, но да не забравят и БОРБАТА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ и БОРБАТА за СОБСТВЕНО СЪВЪРШЕНСТВО, а не да спрат високомерно както лекторите от филма там, където са си напълнили гушите, а че всеки ден умират от глад 50 000 души, половината от които деца, и това да не ги засяга. Този и много други позори на нашата цивилизация е и ТЕХЕН ПОЗОР, защото имат пари, а нищо не правят да го изличат.

 

003
Филмът "ОТКЛЮЧВАНЕ Мистерията на Живота" (Unlocking the Mystery of Life) доказва категорично, че пораждането и развитието на живота не е случайно, а е плод на СЪЗНАТЕЛНО, ЦЕЛЕНАСОЧЕНО въздействие върху околната среда, а не е плод на СЛУЧАЙНО свързване на атоми и молекули. Но това не означава, че НЯМА ЕВОЛЮЦИЯ и РАЗВИТИЕ на видовете. Не означава и че има ИНВОЛЮЦИЯ, т.е. деградация на духовното, за да се създаде материалното. Теорията на Дарвин е вярна, но тя наистина не обяснява кое поражда живота и кое поражда ВЪЗНИКВАНЕТО на НОВ БИОЛОГИЧЕН ВИД. Просто тази теория не е ПЪЛНА. Нашите открития я допълват. Този филм също НЕ ДАВА ОТГОВОР как точно възниква животът и кое поражда новите биологични видове. Отговорът е в нашите отрития, които са "разказани" във филма "Безсмъртието - Космически закон на Вселената" (горе). Кратко описание има и ТУК. Днес, 6-и май, по телевизионния каналл NATIONAL GEOGRAPHiC гледах филм, който отразяваше научни открития, които ДОКАЗВАТ, че ОТВЪД НАШАТА ВСЕЛЕНА СЪЩЕСТВУВАТ МНОГО ДРУГИ ВСЕЛЕНИ като нашата. Но изводите след това бяха погрешни. Нашата физико-математическа теория от филма "Безсмъртието - Космически закон на Вселената" доказва същото, но с абсолютна точност за броя , масите, структурата и плътността на отвъдните "вселени", както и как и защо са създадени и каво следва от това за нашата Цивилизация. Виж горе. Кратко описание има и ТУК.

Copyright © BGL-Biz.com & Web Design

 
 
 
 


Споделете Вашето мнение тук: